Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 
 
 

BasisTalent | Basisschoolprojecten

Op de basisschool geven we kinderen in het onderwijs graag de ruimte. Opa Jan doet dat ook, maar op geheel eigen wijze....;-).  Wat is er mooier dan kinderen op weg te helpen de wereld om hen heen beter te begrijpen, te onderzoeken, te ontdekken, en een beetje mee te mogen inkleuren. 

Het project Opa Jan wil natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen gedurende het project alle ruimte geven. Voor Opa Jan is dat geen probleem: hij is kind met de kinderen.
Kinderen denken ongevraagd in oplossingen, ook al zijn dat oplossingen die volwassenen niet (willen) begrijpen. Dit project biedt kinderen alle kans om eigen ideeën - samen met Opa Jan - uit te werken. 

Alle Opa Jan projecten hebben - afhankelijk van de groep waarin ze worden uitgevoerd - een aangepast werk- en denkniveau!

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de projecten van Opa Jan en wilt u meer informatie of weten hoe u Opa Jan naar uw school kunt halen?

Ga naar basisschoolprojecten.nl