Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Leerbegeleiding op school

Het leren gaat niet altijd vanzelf. Ook op school niet. Veel kinderen hebben extra hulp nodig op school.
Op school is lang niet altijd iemand ambulant om deze kinderen hulp buiten de klas te bieden. BasisTalent biedt scholen de helpende hand.

Heeft u een leerling die in meer of mindere mate specifieke begeleiding nodig heeft, dan kunt u contact met ons opnemen of uw aanvraag via de website indienen. 
We zullen contact met u opnemen en een begeleider binnen ons team met de gevraagde expertise zoeken.

Wij streven er naar om binnen 10 werkdagen nadat we uw verzoek in behandeling hebben genomen, met de leerling te starten.
De begeleider zal kennis maken met de leerkracht en/of IB-er en een beeld vormen van de problematiek van de leerling. 
De onderwijsbehoefte wordt in kaart gebracht en de talenten en kansen om bij aan te sluiten worden besproken, zodat er een beroep gedaan kan worden op de intrensieke motivatie van de leerling.

Gedurende de begeleidingsperiode wordt er met regelmaat terugkoppeling en rapportage gegeven van de voortgang. 
Het traject wordt afgesloten met een eindrapportage.

Wilt u meer informatie? Klik hier

Wilt u uw kind aanmelden? Klik hier