Leerbegeleiding thuis

Het leren gaat niet altijd vanzelf. Het is voor sommige kinderen veel harder werken dan voor een ander en dat gaat soms samen met de nodige moeite. 
Het is soms nodig thuis extra te oefenen in de vorm van extra opdrachten of huiswerk dat meegeven wordt door school. Als ouders bent u dan verantwoordelijk met uw kind aan de gang te gaan. Heeft u hier eigenlijk niet de tijd voor of voelt u zich niet bekwaam genoeg? BasisTalent komt u graag helpen.

Wilt u hulp voor uw kind, dan kunt u contact met ons opnemen of uw aanvraag via de website indienen. 
We zullen contact met u opnemen en een begeleider binnen ons team met de gevraagde expertise zoeken.

Wij streven er naar om binnen 10 werkdagen nadat we uw verzoek in behandeling hebben genomen, met de begeleiding van uw kind te starten.
De begeleider zal kennis maken met u en uw kind en zal een beeld vormen van de reden van extra begeleiding. 
De leerbehoefte wordt in kaart gebracht en de talenten en kansen om bij aan te sluiten worden besproken, zodat er een beroep gedaan kan worden op de intrensieke motivatie van de leerling.

De begeleiding kan, indien de school van uw kind hierin mee wil werken, op school onder schooltijd plaatsvinden. Kan dit niet, of wilt u liever buiten schooltijd thuis begeleiding ontvangen, dan kan dat ook. Sommige begeleiders hebben ook een ruimte om samen te werken aan huis.

Gedurende de begeleidingsperiode wordt er met regelmaat terugkoppeling en rapportage gegeven van de voortgang. 
Het traject wordt afgesloten met een eindrapportage.

Wilt u meer informatie? Klik hier. Wilt u uw kind aanmelden? Klik hier.